Volg ons voor nieuwtjes en foto's

Volgende show

Jubileumconcert 50 jaar Con Amore

december
zaterdag
1
Café de Valk
Ticket verplicht

Nieuws

Drummer gezocht!

Ben jij een allround slagwerker / drummer?

Wij zoeken versterking voor onze ritmesectie. Als slagwerker bij ons orkest is het fijn als je bladmuziek voor drums en klein slagwerk kunt lezen en spelen en natuurlijk veel plezier hebt in verschillende stylen muziek.

Heb je interesse, neem gerust contact met ons op, of kom een keer langs om te luisteren op dinsdag avond tussen 20:00 en 22:00 bij Café de Valk in Wernhout.

Novam Orkesten Festival

Volgens goed gebruik bij Con Amore doen we elke twee jaar mee met het landelijk Orkestenconcours. In 2016 is de NOVAM een nieuwe weg ingeslagen en daarmee is ook het concours vervangen door het Orkesten Festival – Nieuwe Stijl. Bij dit festival was geen indeling in divisies maar alle orkesten kregen een schriftelijk, positief opbouwend rapport, zonder punten. Tevens een mooie kans voor de vele orkesten om zich te presenteren en kennis te maken met andere verenigingen in het land.

Ook voor de leden van Con Amore was dit weer een mooie mijlpaal om naar toe te werken. Doordat je een beoordeling krijgt van een deskundige vakjury waren alle leden extra gemotiveerd om zich van zijn/haar beste kant te laten zien. Fris en monter werd daarom op 9 april j.l. al vroeg in de ochtend de bus geladen met accordeons, slagwerk en de nieuwe geluidsinstallatie.

Lees meer...

Con Amore speelt in Hoek van Holland

Accordeonvereniging Con Amore probeerde in het verleden steeds elke twee jaar deel te nemen aan het nationaal orkestenconcours van de accordeonbond. Helaas is dit concours al voor de tweede keer afgelast vanwege te weinig deelname. Als alternatief had de dirigent Jan-Hubert Janssens Con Amore dit jaar ingeschreven voor het Accordeonfestival in Hoek van Holland.

Lees meer...