Volg ons voor nieuwtjes en foto's

Volgende show

Music Night 2019: MAESTRO

november
zaterdag
23
Con Amore Music Night: een avond vol muziek en vermaak. In "Maestro" nemen 5 bekende Zundertenaren het stokje over en dirigeren Con Amore. Zij zullen hun uiterste best doen voor het oordeel van een kritische vakjury en natuurlijk van U, het publiek. 
20:00
Gemeenschapshuis Wierenbosch
Ticket verplicht

Gelukkig nieuwjaar

Accordeonvereniging Con Amore wenst u een gelukkig en muzikaal 2019…

En hoopt, u ook komend jaar weer welkom te mogen heten!

De leden kijken met veel plezier terug op het afgelopen jubileumjaar. 2018 stond in het teken van het 50-jarig jubileum van de vereniging. Deze mijlpaal werd door de leden gevierd met een gezamenlijk bezoek aan The Night of the Proms in Antwerpen. En vervolgens met het jubileumconcert waar u mogelijk te gast was. De spelers en dirigent hebben genoten van het concert, zij hebben met veel plezier opgetreden en zowel nieuwe muziek als ook de verzoeknummers van de jubilarissen ten gehore gebracht. Een extra compliment en dank aan het aandachtig luisterende publiek!

Normaal gesproken is het eerste optreden in het nieuwe jaar steeds het Nieuwjaarsconcert. In 2019 slaan wij dit concert een keer over. Dit omdat door het jubileumconcert en de feestdagen te weinig repetities gehouden konden worden, om een nieuw programma te kunnen presenteren.

Daarom wensen wij u via deze weg een gelukkig en muzikaal 2019!

En uiteraard hopen wij u bij een van onze volgende optredens weer te mogen begroeten. Con Amore neemt uiteraard deel aan het jaarlijkse OMT op 31 maart, geeft in juni twee concerten in de Willaert en het Rijserf, en als afsluiting van het jaar bent u welkom op onze tweejaarlijkse muziekavond.

 

Noteer alvast 23 november 2019 voor de Music Night met als thema: MAESTRO!
Laat u verrassen, welke gastdirigenten een poging doen om Con Amore te dirigeren, en welke vakkundige jury de muziek zal beoordelen…..